A pinch of

11:17
0


Σας προσκαλούμε στην κεντρική παρουσίαση του #1 international bestseller μας "ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ”, που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 16 Απριλίου στις 18:00

-με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου- στο Free Thinking Zone στο Κολωνάκι (Σκουφά 64)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
η βουλευτής Έλενα Ράπτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Ανδρίτσος και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.
Επίσης αποσπάσματα του βιβλίου θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα ΣΕΛΑΝΑ της  Αναστασίας  Γκολέμα. 

Τo απόγευμα θα κλείσει με γεύσεις από τα γλυκά Δεληολάνη.



Το #1 bestseller σε Ελλάδα και Κύπρο βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, είχε ψηφιστεί από τους αναγνώστες στα  Βραβεία Βιβλίου Public 2015 ως ένα από τα 10 επικρατέστερα βιβλία της κατηγορίας Ευ Ζην, εκδόθηκε και στα Αγγλικά και έγινε Amazon bestseller σε μόλις 5 ημέρες από την κυκλοφορία του.
Το βιβλίο Αγάπη Τώρα στους 16 μήνες και στις 4 εκδόσεις του, έχει παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα -Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πελασγία, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σύμη, στην Κύπρο -Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και στο εξωτερικό στην Σιγκαπούρη και την Μαλαισία.
Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα,  MBA, PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr , πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.
Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.  
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:


.


Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.  

Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους

Για την αγγλική έκδοση του βιβλίου έχουν γράψει μαρτυρίες ο Dr. John Gray ο New York Times Bestselling συγγραφέας του Οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη (το βιβλίο που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα παγκοσμίως μετά την Βίβλο), οι New York Times Bestselling συγγραφείς Jack Canfield, Marci Shimoff, Marie Diamond μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι oμιλήτρια διεθνούς φήμης, bestselling συγγραφέας και mentor βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε 2 TEDx events στην Ασία και στην Ευρώπη. Η Τζιλ είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Νικόλα Ουρανό και την κόρη τους. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: www.jilldouka.gr  www.jilldouka.com

Ο Νικόλας Ουρανός είναι ειδικός σχέσεων, ομιλητής, bestselling συγγραφέας
και πιστοποιημένος marriage mentor. Ως ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων ‒www.acadimiasxeseon.gr‒ μαζί με guest ειδικούς εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους ώστε να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και κυπριακά μέσα. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: nikolasouranos.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο: www.agapitora.gr

0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!