A pinch of

01:54
0




Στην Ναύπακτο, υπάρχουν αρκετά καταστήματα στα οποία μπορεί κανείς να αγοράσει επώνυμα και υπέροχα ρούχα. Θα μπορούσα να γράψω καθαρά αντικειμενικά και να διαφημίσω άλλο ένα μαγαζί αλλά δεν θα το κάνω. Θα γράψω με ενθουσιασμό και με πολύ αγάπη γιατί το Nettare το αξίζει. Είναι μια μπουτίκ τόσο όμορφη, τόσο περιποιημένη  με εκλεκτά ρούχα και αξεσουάρ.














Βρίσκεται στο στενοπάζαρο , στο λιμάνι της Ναυπάκτου, και είναι πραγματικά ένα κόσμημα που ομορφαίνει με την διακόσμηση του την πόλη. Μπορεί κανείς να ψωνίσει μοναδικά κομμάτια τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων δημιουργών. Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες αλλά διαθέτει και περιορισμένα μεν, ιδιαίτερα δε αντρικά ρούχα. 






To Nettare είναι η μπουτίκ μιας αγαπημένης φίλης, της Νεκταρίας Κουσαρίδα η οποία  λατρεύει την μόδα . Με σπουδές και πολυετή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο, η Νεκταρία είναι πάντα εκεί , έτοιμη να προτείνει κάποιο ιδιαίτερο ρούχο η αξεσουάρ αλλά και να δώσει συμβουλές για το σωστό styling, αντικειμενικά και χωρίς να αλλοιώνει το προσωπικό μας στίγμα. 
Αντιθέτως. όπως όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με την μόδα, καταφέρνει να αναδείξει την ομορφιά και την χάρη κάθε γυναίκας, ανάλογα με τον σωματότυπο και την προσωπικότητα της. 





























Μπορείτε να βρείτε το Nettare στο fb 

https://www.facebook.com/Nettareboutique/

αλλά και στο Instagram : https://www.instagram.com/nettareboutique/














Κομψότητα, άνεση, ρούχα για κάθε στυλ, κάθε ηλικία! Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έλα σήμερα να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!


Kanavou 7 Stenopazaro Nafpaktos 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2634 022527




0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!