A pinch of

01:14
0


TL by Loutriotis Hair & Beauty Spa









Αχαρνών 133, Αθήνα 
Τηλ: 210- 8215348


Δημητρακοπούλου 130, Κουκάκι
Τηλ: 2110121348-9  








Δεν θα μπω στην διαδικασία να γράψω ξύλινα η τυπικά δυο λόγια όμορφα, γιατί πραγματικά πιστεύω οτι τα καλά πρέπει να τα λέμε. Οπως έχουν, χωρίς περιτύλιγμα.







Τα κομμωτήρια TL by Loutriotis είναι διαφορετικά..  Ας το ξεκινήσω έτσι.

Αφενός γιατί βρίσκονται σε περιοχές σχετικά απρόβλεπτες, αφετέρου γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρουν τόσο στην περιποίηση των μαλλιών όσο και στην ομορφιά είναι ισάξιες ποιοτικά των "επωνύμων" χώρων ομορφιάς. 
Με μια διαφορά. Οι τιμές είναι τόσο προσιτές , που τα ραντεβού μου έχουν γίνει πλέον εβδομαδιαία.   Μαλλί, μανικιουρ- πεντικιουρ, μασάζ, περιποίηση και καθαρισμό προσώπου, όλα τα απολαμβάνω.. 








Ο Τίμος Λουτριώτης, ιδιοκτήτης και των δυο κομμωτηρίων, είπε χαρακτηριστικά.







"Ολοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά, στην περιποίηση και στην ποιότητα. Πιστεύω πως οι προσιτές τιμές μας, τα εξαιρετικά προιόντα μας, καθως και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι ο λόγος που μας προτιμά ο κόσμος. Σεβόμαστε τον πελάτη. Τον αγαπάμε.
Δεν έχει σημασία η περιοχή , σημασία έχει η υπηρεσία που προσφέρεις. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας, και τους υπόσχομαι πάντα το καλύτερο. "  


















Φέτος την τιμητική τους την έχουν οι πλεξούδες. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτή τη τάση, αφού πρώτα κάναμε βαφή, κούρεμα, ρεφλέ, φλασάκια και όλα τα σχετικά.  




                         


                               





                             










                



Και μετά νύχια!!!! Πάντα με ασφάλεια, πάντα με προστασία και σεβασμό στον πελάτη!! 
































0 comments:

Post a Comment

Attention

Unless otherwise specified, some photos posted in here do not belong to A Pinch of Soul and Style. If you own copyright to an image on this blog and would like recognition or removal, please contact us!